Den tredje armen

Visste du at når man får barn, så vokser det ut en magisk tredje arm?

Nei, har du sett så mye tøy som må brettes! Nå hadde det vært veldig praktisk med en ekstra arm…

 

Det er helt sant. Det har lenge vært en godt bevart hemmelighet blant småbarnsforeldre, men her kommer altså avsløringen. Midt oppi amming og bleieskift og nattevåk utretter kroppen altså mirakler. Du våkner plutselig opp en morgen og vips! Der er den. Den ekstra armen du trenger. 

Den som gjør at du kan bysse en skrikende baby samtidig som du drikker kaffe og surfer etter noe å se på Netflix.

Den som gjør at du kan lage og spise frokost mens du har babyen på armen.

image
En arm til å trille vogn og bære handleposer, en til å ta bilde. Ja, og så en til å bære babyen da. Hun fikk dessverre ikke være med på bildet.

Den som kommer så godt med når du skal slå ned bøylen på bilstolen og må klemme to knapper samtidig som du manøvrerer bøylen. Eller når du skal slå sammen vogna og må skyve ned en dings på hver side samtidig som du dytter trillehåndtaket forover. (Ser du? Barneutstyrsprodusentene har visst om den tredje armen lenge!)

Den armen du ikke hadde greid deg uten når du skal i barnehagen med en toåring som insisterer på å bli bært fra bilen og inn, en baby i bilstol, barnehagesekk, utedress og diverse annet som må med.

Den du trenger når du skal kle på en unge som plutselig har fått fire armer og fire bein.

Den som er livsviktig når du skal manøvrere over en stor parkeringsplass med en overentusiastisk og lynkjapp toåring, en baby som begynner å bli ganske tung og ørten handleposer – samtidig som du graver i veska etter bilnøklene.

Den som er så fin å ha ved middagsbordet når du skal roe en baby som bare vil sutte på fingeren din, samtidig som du for n-te hindrer toåringen i å velte melkeglasset og helst skal ha i deg en matbit selv.

image
Med den tredje armen er det slutt på å plukke opp ting med føttene når de to andre armene er opptatt.

Aller best er det å ha tre armer når toåringen kommer krypende opp i senga på morgenkvisten, og du kan holde rundt både henne, baby og mann.

Men du trenger bare én arm for å følge Krisemaksimering på Facebook.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s