Savnet småbarnsmor kom til rette – hadde sjekket inn på spa

Kvinnen i 30-åra som ble meldt savnet søndag morgen kom til rette bare få timer senere. Det viser seg at kvinnen hadde tatt inn på spa. Ifølge politiet var det gjester ved Strömstad Spa som gjenkjente kvinnen fra bildet på savnet-meldingen. De varslet politiet, som tok kontakt med kvinnen og etter hvert fikk bekreftet at det er den samme kvinnen som ble meldt savnet fra sitt hjem rett etter midnatt søndag. Det var kvinnens ektemann som meldte henne savnet. Han har fortalt politiet at han hadde lagt parets eldste barn da han oppdaget at kona ikke lenger befant seg i huset. Hun svarte ikke på telefonen, og ektemannen oppdaget deretter han at en av bilene var borte. Han antok at leggingen tok omtrent halvannen time, og at kvinnen derfor forsvant mellom klokka halv åtte og ni lørdag kveld. Da kvinnen ved midnatt fortsatt ikke hadde kommet hjem, varslet han politiet.

Øyenvitner på stedet forteller at kvinnen da politiet fikk kontakt med henne skal ha skreket at hun ikke hadde dusjet på halvannen uke.

På spørsmål om hvorfor kvinnen forlot mann og barn uten å si fra for å dra på spa, skal hun angivelig ha svart at hun hadde behov for å forsvinne til et sted hvor ingen maste på henne, og hvor det alltid fantes rene og tørre håndklær.

Drøm deg bort på spa sammen med Krisemaksimering på Facebook

  1. […] Les også: Savnet småbarnsmor kom til rette – hadde sjekket inn på spa […]

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: