Sinnarydding

 

Sinnarydding (def.): Når man endelig ser alt rotet rundt seg, og manisk begynner å plukke opp alle tingene som har stått og lagd rot over lang tid. Akkompagneres ofte av banning. Finner gjerne sted søndag kveld etter at ungene er lagt og man for første gang den helga har tid til å stoppe opp og se seg rundt. 


Exhibit A: kjøkkengulv. André Bjerkes Moro-vers, en barnehagesekk, en lommebok (souvenir fra Menorca), en ullsokk og en sykkel med påhengende bøtte med spade. For ikke å snakke om alt papiravfallet som er frekt nok til ikke å finne veien ut til resirkuleringa på egen hånd.

Exhibit B: spisebord. To grøtskåler, en melkekopp, en smekke, en ullgenser, en avis, ei drikkeflaske, forsikringspapirer, en metallbolle med en plastboks oppi som toåringen har lekt med. Foran til venstre: gulrotbit av usikker alder som toåringen har funnet et eller annet sted. Venter på c14-datering.

Exhibit C: kjøkkenvask. Resultatet av grøtskål-jakt: 4 stk. (Representerer deprimerende nok kun dagens forsøk på baby-mating.)

Det var kun kjøkkenet. Stua får vente til neste søndag.

Følg gjerne sinnarydderen på Facebook

  1. Lo høyt! Mitt spisebord består av en vase med visne blomster, en kaffekanne med kafferester fra i går, en barnehagebursdagskrone (står der på andre uken nå), en tom tørkerull, en ny tørkerull,brukt tørkepapir, ei smekke, ei skål med tre dager gamle potetgullrester, aviser man hadde tenkt å lese pluss litt barnehagekunst. Spisebordet er per def ryddig nå.

    Svar

    1. Haha! Men jeg må si jeg er dypt sjokkert over at potetgull overlever i tre dager!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: