Slik går du på en smell når du er gravid

Det er mange måter å gå på en smell på når du er gravid. Så mange gode forsetter, så liten tid på deg til å bryte alle. Her er noen tips:

Du er i butikken, og ser at det er tilbud på de kjeksene som er så gode. Du har lovet deg selv å kutte ned på sukker, men slenger et par kjekspakker oppi handlevogna likevel. Kjekt å ha til det kommer besøk, tenker du. Dagen etter er begge kjekspakkene tomme, og det har du stått for helt på egen hånd.

Du vet du får massevis av klær når babyen blir født. Du har allerede fått to digre plastbaljer med arveklær av søstera/svigerinna/venninna di. Likevel må du innom en klesbutikk, bare for å se litt. Den søte bodyen! Den tøffe pysjen! De kule sokkene! Ooooh, strømpebukse! Bitteliten strikkejakke! Nusselige luer! Ka-ching! Bankkortet går varmt, kontoen er tom, og den butikkansatte danser seiersdans bak kassa det øyeblikket du er ute av butikken.

Du står i en melsky en hel helg for å bake boller, kaker og kanelsnurrer til barselsbesøkene. Men det er litt for lenge til termin ennå, og baksten overlever ikke så lenge. Se forøvrig punktet om kjeks.

Du skulle trene og holde deg i form når du ble gravid. Men magen er i veien. Det strekker i lysken og murrer i ryggen bare du går omveien til butikken. Og du har to pakker kjeks i skapet som du simpelthen er nødt til å gjøre noe med. Men etter fødselen, da skal du trene, da.

Hvorfor trene og spise sunt når du kan sitte i sofaen og spise det som er godt? © Monkeybusinessimages | Dreamstime.com - Pregnant Woman Eating Chocolates Sitting On Sofa At Home Photo

Hvorfor trene og spise sunt når du kan sitte i sofaen og spise det som er godt?
© Monkeybusinessimages | Dreamstime.com – Pregnant Woman Eating Chocolates Sitting On Sofa At Home Photo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: